TwinSAFE - Nyitott és bővíthető biztonságtechnika TwinSAFE drive option card Controller TwinSAFE Calculator

A TwinSAFE integrált biztonságtechnikai megoldás következetes folytatása a Beckhoff nyitott és PC-alapú folyamatirányítási filozófiájának. Modularitásuknak és sokoldalúságuknak köszönhetően a TwinSAFE terminálok probléma nélkül beilleszthetők a Beckhoff folyamatirányító rendszerbe. A terepibusz semleges biztonsági protokollnak (TwinSAFE/FailSafe over EtherCAT) köszönhetően a TwinSAFE eszközök bármilyen terepibusz rendszerbe integrálhatóak. Ennek érdekében az IP 20 védelemmel rendelkező TwinSAFE buszterminálok bekerülnek a K-bus vagy EtherCAT protokollal rendelkező állomásokba vagy IP 67 modulként közvetlenül a gépben vannak. Ezek a biztonsági bemenetek/kimenetek biztosítják a kapcsolódási felület a biztonságtechnikai szempontból fontos érzékelőkhöz és működtető szervekhez. több

Hírek
PC Control cikk: Safety over EtherCAT az egész üzemre kiterjedő biztonságtechnikai architektúrák kiépítésére
Hírek: Biztonságos adatcsere a PROFIsafe és TwinSAFE hálózatok között

Technológia

TwinSAFE

TwinSAFE: Az integrált biztonságtechnikai megoldás a bemenetektől/kimenetektől egészen a hatjásokig

Termékek

TwinSAFE buszcsatlakozók

TwinSAFE buszcsatlakozók: A biztonsági bemenetek/kimenetek és a TwinSAFE logikai terminál bármilyen kívánt fieldbus rendszerbe integrálhatók.

TwinSAFE EtherCAT Terminals

TwinSAFE EtherCAT terminálok: A TwinSAFE EtherCAT terminálrendszerbe történő integrálásával az EtherCAT nagy teljesítménye, a gyors kommunikáció és a bővített diagnosztika a biztonságtechnika számára is elérhetővé válik.

TwinSAFE opciókártyák

TwinSAFE opciókártyák: : A Beckhoff  AX5xxx sorozatú szervóhajtások teljeskörű biztonságtechnikai hajtásokká válnak az AX5805 TwinSAFE hajtás opciókártyával.

TwinSAFE kalkulátor

TwinSAFE kalkulátor: A TwinSAFE kalkulátor elemzi a megvalósított alkalmazást, s teljesen automatikusan meghatározza az összes biztonságtechnikai kör biztonsági értékét.

TwinSAFE konfiguráló

TwinSAFE konfiguráló: A teljes TwinSAFE rendszer konfigurálása a TwinCAT rendszerkezelővel történik.