IPC, I/O, Motion and Automation

A Beckhoff vállalat PC-s vezérlési technológiára épülő, nyílt automatizálási rendszereket kínál. Széles termékpalettáján ipari PC-k, terepi I/O eszközök, szervóhajtások, szervómotorok és rendszerszoftverek szerepelnek.

 

 
Beckhoff | The IPC Company
The IPC Company

A Beckhoff minden jel és terepi busz kapcsolatot illetően birtokában van a megfelelő technológiának. A Beckhoff "Terepibusz komponens" termék csoportja egy teljes termékpalettát nyújt az iparban elterjedt I/O és terepibusz rendszerek kialakításához. Az IP20-as védettségű Busz terminálokkal, illetve az IP 67-es védettségű Fieldbus Box-okkal egy teljes termék skála áll rendelkezésre az összes fontos jel típus és terepi busz lekezelésére. Ezenfelül a hagyományos busz rendszerek mellett a Beckhoff termékei között megtalálhatóak a EtherCAT-es I/O terminálokon és az EtherCAT Box-okon alapuló nagy sebességű Ethernet kommunikációs modulok is.

 
Beckhoff | The I/O Company
The I/O Company

Az összes jeltípus és terepi busz számára alkalmas technológiát birtokolja a Beckhoff. A vállalat az iparban elterjedt összes I/O és terepi buszrendszerek kialakításához szükséges terepibusz-eszközt szállítja.
Az IP 20-as védettségel rendelkező busztermináloknak, illetve az IP 67-es védettségű terepi-Box moduloknak köszönhetően az összes gyakori jeltípus és terepi buszrendszer számára szükséges eszköz rendelkezésre áll. A hagyományos buszrendszerek mellett, a Beckhoff a nagy sebességű EtherCAT I/O modulok széles skáláját biztosítja. Ezek alapját az EtherCAT-terminálok, EtherCAT-Box megoldások valamint EtherCAT plug-in modulok képezik.

 
Beckhoff | The Motion Company
The Motion Company

A Beckhoff hajtástechnikája a TwinCAT automatizálási szoftver által kínált mozgásvezérlési megoldásokkal kiegészítve egy teljes és komplex hajtásrendszert alkot. A Beckhoff PC-alapú vezérléstechikája a rendkívül dinamikus mozgásvezérlési követelmények esetében is ideális megoldást jelent az egy- és többtengelyes pozicionálási feladatok megvalósítására.
A nagy teljesítményű EtherCAT-kommunikációs rendszeren alapuló AX5000 szervohajtás, valamint az AX8000 többtengelyes szervorendszer maximális teljesítményt és dinamikát tesz lehetővé. Az egykábeles technológiával ellátott szervomotorok egyetlen motorkábelen keresztül képesek a tápfeszültség és a visszacsatolás továbbítására, aminek köszönhetően jelentősen csökkennek az anyagi- illetve telepítési költségek. Az XTS (eXtended Transport System) lineáris szállítórendszer innovatív mechatronikával helyettesíti a hagyományos mechanikus alkatrészeket. A rendszer lehetővé teszi a termékek egyenkénti mozgatását, így biztosítva a folyamatos termékszállítást.

 
Beckhoff | The Automation Company
The Automation Company

A Beckhoff versenyképes rendszermegoldást biztosít különböző teljesítményigényekkel az automatizálás minden területén. A Beckhoff vezérlő technológiája skálázható - nagy teljesítményű ipari PC-től a mini PLC-ig - és pontosan illeszkedik minden meglévő alkalmazáshoz. TwinCAT automatizálási szoftver integrálja a valós idejű vezérlést a PLC, NC és CNC funkciókkal egy csomagban. Minden Beckhoff vezérlő a TwinCAT szoftverrel programozható az
IEC 61131-3 szabványnak megfelelően.